lekkere hapjes voor een feestje
 
15 makkelijke hapjes voor veel mensen in een handig overzicht!
Of is er een andere gelegenheid op komst waar je flink wat mensen over de vloer krijgt? Natuurlijk wil je lekkere hapjes kunnen serveren voor je gasten, bij voorkeur nog een beetje gezond ook. Aan de andere kant is het ook niet ideaal om drie dagen in de keuken te moeten staan. Wat je dus nodig hebt, zijn makkelijke hapjes voor veel mensen. En gelukkig vind je daar in dit artikel een uitgebreide lijst van! We geven je in totaal 21 makkelijke hapjes 15 om zelf te maken, 6 om direct uit de winkel te halen. Zo heb ook jij een ontspannen feestje!
10 gezonde borrelhapjes Lekker eten met Linda. Facebook. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter.
Het gevaar met een borreltje voor het diner, is dat je eigenlijk al vol zit voordat de eerste gang wordt geserveerd. Om die reden heb ik 10 gezonde borrelhapjes van mezelf en andere foodies voor je onder elkaar gezet. Lekkere feestelijke hapjes, dips of zelfgemaakte snacks om een mooie avond mee te beginnen. Zet niet teveel op tafel, want dat is zo zonde van al het werk van het kerstdiner. Neem er een lekker glas wijn bij en vergeet niet om af te wisselen met water. 10 gezonde borrelhapjes. Klik op de titel om bij de recepten te komen. Dip till your drop. Ik ben gek op allerlei dips zoals guacamole, hummus of tzatziki met groente. Dit is het geheime recept van manlief. Wij maken dit bij elk feestje of barbecue.
Koude hapjes Hapjes Verjaardag hapjes.
Hapjes.info 25 juli 2016. Dit zijn ook erg makkelijke hapjes die je in enkele minuten klaar kunt hebben. Je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig en prikkertjes. Crostini met geitenkaas, honing en noten. Hapjes.info 25 juli 2016. Een lekker hapje met de welbekende combinatie van geitenkaas en honing gegarneerd met een mengsel van walnoten en pistache nootjes. Een makkelijk en snel. Komkommer rolletjes met feta en olijven. Hapjes.info 25 juli 2016. Deze komkommer rolletjes zien er erg leuk uit en zijn op zich niet moeilijk te maken. Maak je ze zoals op de foto dichtgeknoopt. Hapjes.info 25 juli 2016. Deze lekkere en makkelijke spiesjes zijn een echte aanrader voor op een feestje.
Hapjes verjaardag top 10 recepten Borrelhapjes Maken.
Alle recepten zijn op deze site te vinden en nog veel meer lekkere recepten. Bij een verjaardag is het handig om verschillende soorten hapjes te serveren. Maak een mooie mix van warme en koude hapjes. Probeer zoveel mogelijk vooraf alles al voor te bereiden.
Dit is een perfect hapje voor een feestje recept Solo Open Kitchen.
Lekkere appelhapjes met rozijnen en walnoten. Dit is een perfect hapje voor een feestje. Appelflappen zijn nogal groot en als je ze klein maakt, passen er niet zoveel appelstukjes meer in. Deze appelhapjes zien er mooi uit en zitten vol met appel en rozijnen. Ik heb een mini-muffinvorm gebruikt om ze te maken, maar je kunt ze ook gewoon op een bakplaat leggen dan kan de vorm van de hapjes wel wat veranderen.
Hapjestafel voor een feestje/verjaardag 2WMN.
Wat voor hapjes serveer je op een feestje of verjaardag? Ik vind het altijd een struggle. Ik wil dat het lekker is, het moet niet al te veel werk zijn en liefst ook niet al te standaard. Voor Gijs verjaardag maakte ik een hapjestafel klaar.
Hapjes bestellen bij Hapjes Co.
Indien je een feestje incl. bediening wenst kies je enkel bij hapjes bediening Indien je onze food truck wenst te boeken dan kijk je enkel bij food truck. Links boven zie je steeds voor hoeveel personen je reeds hapjes gekozen hebt voor uw feestje.
19 lekkere en gezonde hapjes voor kinderen Alles over Kinderen.
Een mobieltje voor je kind zo doe je dat. Dáárom een elektrische moederfiets. 19 lekkere en gezonde hapjes voor kinderen. 19 lekkere en gezonde hapjes voor kinderen. Dat gezond ook lekker en leuk om te zien kan zijn bewijst onze diëtiste Diana Vredegoor met deze recepten speciaal voor kinderen maar volwassenen mogen ook best meeeten.

Contacteer ons