dj voor een feestje
 
Kinderdisco of Kinder-DJ boeken? Blijwin de Kinder-DJ.
Blije dansende kinderen! Sinds 2007 ben ik als DJ volledig gespecialiseerd in kinder-entertainment. Ik ben een van de weinige DJ's' van Nederland die zich volledig richt op disco's' voor kinderen 3-13 jaar. Een kinderdisco van mij is altijd één groot feest met muziek, entertainment spelletjes/battles! Blijwin bestaat sinds 2015, in 2017 werd het zo druk met Blijwin dat ik moest stoppen met mijn werk. Sindsdien is Blijwin mijn fulltime job, ik ben nog nooit blijer geweest.: We scoren gemiddeld een 9.4 in klanttevredenheid. Entertainment tijdens de kinderdisco. Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond. Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep. Wij leveren kinderdisco's' voor kinderen van 3 13 jaar. Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen. Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's' voor tienduizenden kinderen. Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig. Wij horen regelmatig Dit" was het leukste feestje ooit!
DJBram.nl Allround DJ show DJ huren inhuren voor bruilfoft of feest!
Service en klantvriendelijkheid 9. We hebben voor DJBram gekozen omdat ik op een ander feestje een DJ had gehoord. Alles was snel rond en geregeld! Super fijn en ja de avond het feest was echt fantastisch! Iedereen heeft de hele avond op de dansvloer gestaan, wat wil je nog meer!
Laat je vrienden dj spelen op je feestje TechPulse.
Laat je vrienden dj spelen op je feestje. Met Jukebox Hero maak je van je smartphone een dj voor je feestje waarbij je gasten plaatjes kunnen aanvragen. Iedereen kan gewoon zijn eigen Android of iPhone gebruiken om nummers aan te vragen.
DJ inhuren, Drive In Show DJ Huren? DJ inhuren, Drive In Show DJ Huren?
Dus of u nu een DJ wilt huren voor een schoolfeest of een DJ wilt huren voor een bruiloft, wij kunnen u helpen aan een geweldige sfeer op ieder feest. Een DJ inhuren bij Feestmuziek.nu staat voor gezelligheid en flexibiliteit.
Disco DJ Feest Confetti.
Feestje op maat. Disco DJ Feest. Droom jij ervan een beroemde DJ te worden? Geef dan een DJ Disco Feest in de Confetti Club of op je eigen locatie. Samen met een DJ krijg je uitleg over de DJ draaitafel, houden we een leuke DJ muziekquiz, limbodansen we er op los met de discolampen op ons gericht, doen we leuke spelletjes met als thema Disco en tenslotte mag je zelf plaats nemen achter de super coole DJ set.
DJs boeken Banjo Licht Geluid.
Overigens regelt Banjo de DJ zonder daar zelf geld tussenuit te halen. Een stukje service, om het u gemakkelijk te maken! Alle DJ's' bekijken? Professionele DJ's' boeken. Banjo werkt uitsluitend met professionele DJs die weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Wij hebben voor elk feest de juiste DJ!
DJ huren en boeken voor uw evenement? Gigstarter.
Als u wilt dansen maar niet op zoek bent naar pop muziek dan is het boeken van een funky DJ interessant. Dit type DJ mixt ouderwetse liedjes door hippe ritmes heen. Het boeken van een funk soul DJ voor een feestje is altijd een succes.
Kinderfeestje dj, kom bij ons je verjaardag vieren en dj er op los!
Na een korte uitleg van een ervaren dj ga je in groepjes zelf aan de slag achter de draaitafels. Iedereen maakt mee wat het is om een dj te zijn. Als je wil dan mag je dansen en natuurlijk ben jij de dj van het feestje! De kosten zijn 25, per persoon voor een workshop van 2 uur.

Contacteer ons