vlaamse muziek
 
Hele dag Vlaamse muziek op 11 juli.
Home Actualiteit Showbizz Hele dag Vlaamse muziek op 11 juli. Hele dag Vlaamse muziek op 11 juli. Vlaamse radio en televisie slaan handen in elkaar. Vrijdag zal iedereen het geweten hebben dat we dan het Feest van de Vlaamse Gemeenschap vieren.
Vlaamse liedjes Vlaams Belang.
Uit een studie van reclameregie IP blijkt dat het aandeel van de Nederlandstalige muziek op Vlaamse radiostations van 5 naar 3 procent is gezakt. Radio 2 een zender van de VRT-stal doet het daarbij nog relatief goed met 14 procent Nederlandstalige plaatjes.
N-VA blij met netwerkradio Nederlandstalige muziek Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Daarnaast zal de Vlaamse Regering ten minste één netwerkradio-omroeporganisatie erkennen waarvan het programma-aanbod is opgebouwd rond een Nederlandstalig en Vlaams profiel of muziekaanbod. Voor de N-VA is het belangrijk dat minstens één van die netwerkradios zich toelegt op Vlaamse en Nederlandstalige muziek, zegt Wilfried Vandaele.
Canon van de Vlaamse muziek voorgesteld Koorklank.
De Canon van de Vlaamse muziek is een initiatief van het Studiecentrum voor Vlaamse Muziek, in samenwerking met Labo XIXXX, een onderzoeksgroep van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. De Canon zal gepubliceerd en becommentarieerd worden op de website van het Studiecentrum voor Vlaamse Muziek: www.svm.be.
Puur Vlaams Vlaamse Internetradio Wij draaien enkel Vlaamse muziek. Kleinkunst, Schlager als het maar Vlaamse muziek is.
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9 Slide 10 Puur" Vlaams is de eerste en de enige radio die enkel muziek van hier en in onze eigen taal draait." Al het zangtalent van Vlaamse bodem komt aan bod.
De Oscars van de Vlaamse muziek De Standaard.
Niet te missen. De Oscars van de Vlaamse muziek. 10 februari 2007 om 0000: uur Peter Vantyghem. Volgende dinsdag worden in de Ancienne Belgique de Zamu-muziekprijzen uitgereikt. De Standaard legde de vier genomineerden voor het album, van het jaar' enkele stellingen voor.
WWW.MUZIEKARCHIEF.BE.
Tokka Never alone. Brownsugar Drummers Latino Latcha. Jan The Noise Jan The Noise. Kris Baert Ander Schoon Volk Een kind van 60. Shorty Jetson and his Racketeers Shorty Jetson and his Racketeers. Hanz Duval Croonertime. Hanz Duval Oldies and more.
Dit zijn de 100 beste Belgische nummers aller tijden volgens de Radio 1-luisteraars Muziek KnackFocus.
De hoogte re-entry is Bluesette" van Toots Thielemans, op 37. Wellicht heeft het overlijden van beide artiesten mee bijgedragen tot dit succes. In vergelijking met de vorige editie staan 27 liedjes niet meer in de lijst. Radio 1 riep de luisteraars expliciet op om bij hun keuze niet enkel op de usual suspects te stemmen.

Contacteer ons