vlaamse muziek
 
Kunstenpunt Muziek Studiecentrum voor Vlaamse Muziek.
Het Studiecentrum voor Vlaamse Muziek SVM is een studie en documentatiecentrum dat tot doel heeft het Vlaams muziekpatrimonium van de 19 en 20 eeuw te vrijwaren en bekend te maken. Orgelmuziek uit de zuidelijke nederlanden. Inventaris van de bestaande documentatie over Vlaamse muziek.
Radiovlaamseardennen. Radiovlaamseardennen de Radio met een Hart Voor De Vlaamse Artiesten.
N-VA blij met netwerkradio Nederlandstalige muziek Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Daarnaast zal de Vlaamse Regering ten minste één netwerkradio-omroeporganisatie erkennen waarvan het programma-aanbod is opgebouwd rond een Nederlandstalig en Vlaams profiel of muziekaanbod. Voor de N-VA is het belangrijk dat minstens één van die netwerkradios zich toelegt op Vlaamse en Nederlandstalige muziek, zegt Wilfried Vandaele.
Netsky krijgt Vlaamse Cultuurprijs voor Muziek 2014 tijdens Music For Life Cultuur.
Netsky krijgt Vlaamse Cultuurprijs voor Muziek 2014 tijdens Music For Life. woensdag 23 december 2015. Op 23/12/2015 heeft Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz de Vlaamse Cultuurprijs voor Muziek 2014 uitgereikt aan Netsky tijdens Music For Life in De Schorre in Boom.
Syrische vluchteling leerde Nederlands met Vlaamse muziek Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Vox Top 3. Home Programma's' De Bende van Annemie Syrische vluchteling leerde Nederlands met Vlaamse muziek. Taal en muziek. Syrische vluchteling leerde Nederlands met Vlaamse muziek. 18 september 2017. Mohamed Sultan 25 vluchtte op zijn achttien uit Syrië naar België.
Vlaamse muziek en identiteit t Pallieterke.
Vlaamse muziek en identiteit. 04 jan, 2017. Print dit artikel Lettergrootte 16. Nooit eerder scoorden onze eigen artiesten zo goed: de helft van de Vlaamse muziekmarkt werd in 2016 ingevuld door albums van lokale artiesten. K3 schreef voor het eerst sinds 2010 het best verkochte album in Vlaanderen op zijn naam, maar het grote nieuws zit elders: 48 van de 100 best verkochte albums waren van Belgische Vlaamse makelij, schrijft Peter Vantyghem in De Standaard.
Studiecentrum voor Vlaamse Muziek.
Dat en nog veel meer komt u te weten tijdens een gevarieerde studienamiddag met lezingen en veel muziek op zaterdag 10 november 2018 van 14 18 u. Via deze gebruiksvriendelijke en eenvoudig te hanteren databank worden Vlaamse partituren, muziekboeken en tijdschriften, muziekarchieven, collecties en opnamen ontsloten en toegankelijk gemaakt.
2014: Radio 2 brengt Vlaamse muziek in kaart RadioVisie.
Wat meer aandacht voor Vlaamse chansons komt on air vanaf september bij De Madammen in de dagelijkse rubriek met bekende Vlamingen. We gaan De huiszoeking, die er nu al is uitbreiden met een duik in hun platenkast met aandacht voor werk van Vlaamse makelij, kondigt Knudde aan. Aan de hand daarvan halen ze bijvoorbeeld herinneringen op aan hun jeugd of vestigen ze de aandacht op nieuwe Vlaamse charme muziek.

Contacteer ons