liever een feestje gemist
 
René Karst Wikipedia.
In mei 2016 vertrok Karst naar Turkije, waar hij met collega-zanger Stef Ekkel een nieuw nummer schreef met als titel Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist. Het nummer werd door de beide zangers op single uitgegeven bij Berk Music uit Eindhoven.
Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Feestduo DubbelDik boeken bij JB Productions.
Feestduo DubbelDik is gegarandeerd jouw kei vette toevoeging voor elk geslaagd feest. Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist! Onder het motto Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist maken Remy en Chris het onmogelijk om stil te blijven zitten met Neerlands grootste partyknallers, heerlijke meezingers en diverse Apres Ski Medley's.
Berichten Liever te dik in de kist dan een feestje gemist.
Splinternieuwe beelden van Temptation Island: De stoutste dingen gebeuren in het donker. 25 januari, 2019. Opnieuw duikt vechtpartij video op van mishandelde Tommy uit Spijkenisse VIDEO. 25 januari, 2019. Alle rechten voorbehouden 2019 Liever te dik in de kist dan een feestje gemist.
Stef Ekkel René Karst stellen voor Liever te dik in de kist FrontView Magazine.
Benieuwd hoeveel Vlamingen zich ook gaan blootstellen voor de aanval op hun lachspieren. De kans is groot dat je na het bekijken van hun clip een ganse dag neuriënd rondloopt met Liever een feestje gemist, dan te dik in de kist.
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist Suzanne Ranzijn Photography.
Verstrikt in het kantoorleven Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist Illustratief portret Eenzaamheid door het internet Zomer The floor is lava De band tussen zussen Vlucht Tassen reclame Mode Backpack Liefdesverdriet expositie My feeder is a photographer Daydream Gossip Fashion Sun burn He/She Watervrees Goede voornemens Lachgas Shoes.
LIEVER TE DIK IN DE KIST CHORDS by Stef Ekkel @ Ultimate-Guitar.Com.
Liever te dik in de kist. Column Jill van de Straat Gezondheid en Co.
Nu al spijt van! dan een feestje gemist. Alsof mijn leven nog niet chaotisch genoeg is, ging ik afgelopen zaterdag naar de Toppers. In de ochtend heb ik nog staan sjouwen met meubels, maar om twee uur zaten we in de auto voor een Wild West Thuis Best feestje in de Arena.

Contacteer ons