muziek voor een feestje
 
Feestje Met Live Muziek.
Zuid Amerikaanse Band. feestje met live muziek. Dan bent u vast op zoek naar feestmuziek. In de vorm van bijvoorbeeld een feestband, of een artiest voor huwelijks feesten. Maar denkt u bij live muziek voor uw feest in bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen of Apeldoorn ook eens aan een solist, duo of trio.
Disco feest klassiekers? Peter Meindertsma's' blog Muziek quizzen.
Te weinig CDs. Het probleem zat m in de beperkte hoeveelheid CDs die waren meegenomen naar dat feestje. Toen ik op een gegeven moment een derde nummer van de soundtrack van Saturday Night Fever herkende, ging ik me maar bemoeien met de muziek en bekeek de CDs op de stapel. Ik telde er maarliefst 6. Een was een 2cd van hits uit de jaren 70 zonder disco nummers. Verder waren er twee CD-Rs zonder hoesjes, waarop Disco 70s en Disco 80s was geschreven. Er stonden achteraf gezien wel een paar geschikte nummers op, maar het grootste deel leek de dansende menigte niet bijzonder te boeien sorry Marcel.; Verder had iemand er voor de eh, variatie ook een gebrande CD van The Killers bijgelegd.
Bruiloft muziek top 100 de meest gedraaide muziek op bruiloften!
In de onderstaande lijst vind je de hits die in de afgelopen maanden het vaakst gedraaid zijn door de bruiloft djs van DjHuren.nl. Het is een lekker gevarieerde lijst met voor ieder wat wils, van de classics uit de jaren 70 en 80 tot de nieuwste top 40, van Hollands tot hardstyle en veel lekkere zomerse muziek en moombah remixen.
Superswingende Spaans feestmuziek.
Spanje themafeest, Spanje avond, Spanje tuinfeest of Spanje bruiloft en feesten, voor zowel grote als kleine gelegenheden. Wij verzorgen de Spaanse decoratie., Spaanse muziek, Spaanse dans flamenco show, lekkere paella en een thema passende DJ. Spanje themafeest met Live muziek en 2 hele leuke Flamenco danseressen!
Verjaardagsfeest Top 100 Nieuwsbericht NPO Radio 2.
Hoe What's' Going On van Marvin Gaye een hit werd. What's' Going On is voor het tweede opeenvolgende jaar de nummer 1 van de NPO Radio 2 Soul Jazz lijst. En dat terwijl het nummer bijna in de vuilnisbak was beland.
DSO DJ live music voor uw feest, huwelijksfeest en personeelsfeest.
Voor verdere afstanden dan de provincie Groot Antwerpen wordt een minimum aan verplaatsingskosten gerekend. Wij brengen 4 uur live muziek; eerst live achtergrond om het publiek op een zacht volumeniveau in de stemming te brengen; daarna live muziek om op te dansen met een zeer vlotte overgang naar discobar tot het einde.
Bruiloftband Coverband Allround Muziek Duo Trio Crossroads.
Neem NU contact op met de band Crossroads. De muziek op jouw feest. Crossroads speelt alle soorten muziek. Vaak spelen wij een mix van alles en voor jong tot oud. Maar wil je meer de nadruk op stijldansmuziek, een Nederlandstalig feestje of lekkere achtergrond muziek bij een diner?
Privéfeest Akoestische muziek voor Feesten en Partijen.
Onmisbare jongens voor jouw feestje aan huis, buurtbarbecue of housewarming! De Bronco Brothers zorgen voor een geweldige, relaxte sfeer en verplaatsen zich ongedwongen tussen jullie gasten. Een mooi, persoonlijk en speciaal lied dichtbij of juist gezellige, vermakelijke achtergrondmuziek? De Broncos zijn er klaar voor. Deze ervaren muzikanten bezorgen jouw gasten een fantastische dag, middag of avond. Kennismaken met de broertjes? Of hun muziek alvast beluisteren?

Contacteer ons