liever te dik in de kist dan een feestje gemist
 
Duitse versie van Gouden single Liever te dik in de kist nu ook grote hit in Duitsland. De Sterrenparade.
We kunnen inmiddels de tekst wel dromen Liever te dik in de kist van René karst en Stef Ekkel. Ook deze zomer zal het nummer nog vele malen door de diverse speakers galmen. Vorige week werd het nummer bekroond met een Gouden status.
Liever" te dik in de kist, dan weer een feestje gemist: verovert Nederlandse meezinger ook ons land? Het leukste van het web Bizar HLN.
Video De Nederlanders Stef Ekkel en René Karst hebben boven de Moerdijk een vette hit beet met hun meezinger Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist. De aanstekelijke ode aan vettig eten is dan ook voorzien van een grappige clip vol curryworsten, bierbuiken en leute.
Liever Te Dik In De Kist paroles par Stef Ekkel lyrics et parole de chanson.
Liever te dik in de kist. Dan weer een feestje gemist. Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen. Liever te dik in de kist. Dan weer een feestje gemist. En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen.
Zomerhit Liever te dik in de kist bekroond met goud RTV Drenthe.
Toen hebben we de gitaar er even bijgepakt. En Stef kwam met de uitspraak: liever te dik in de kist dan een feestje gemist. Toen dacht ik: daar moeten we een liedje van maken, vertelde Karst eerder in het Radio Drenthe-programma Anouk in de Middag.
Liever Te Dik In De Kist Stef Ekkel René Karst.
Liever Te Dik In De Kist Stef Ekkel René Karst. De zomerhit van 2016: Liever Te Dik In De Kist. Het idee voor het nummer ontstond tijdens een muziekreis in Turkije. Stef" kwam met de uitspraak: liever te dik in de kist dan een feestje gemist.
Karaoké Liever te dik in de kist Chanson Karaoke Vidéo Stef Ekkel.
Voor doktersoverleg en weet u wat m'n' dokter zei. Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist. Het maakt niet uit je hoeft hem zelf toch niet te dragen. Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist.
stef ekkel rene karst Liever Te Dik In De Kist paroles Musixmatch.
Ja, dat begrijpt u wel En weet u wat m'n' trainer zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Op zondag word ik wakker, zo rond een uur of twee Ik heb spijt van al het eten en de dingen die ik deed Ik kijk dan in de spiegel, het is echt geen gezicht En ik denk dan bij mezelf: Je" bent te kort voor jouw gewicht" En weet u wat m'n' weegschaal zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalala jalalalala Jalalala jalalalajalala.
Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons