Bekijk groter

Het Dak Eraf

Yves Segers

17,99 €
5411530810499

Als jonge snaak groeide Yves Segers (u allen natuurlijk welbekend als ex-frontman van ‘Ik Schreeuw Het Van De Daken’-Toast) op in het Halse carnavalsmilieu. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ambiance-muziek uiteindelijk helemaal zijn dada is geworden al werden de eerste hitfundamenten hiervan pas in 1997 gelegd met "Café De Zwaan". Vandaag, bijna 20 jaar later, zing Yves dit genre nog steeds met heel veel passie en is hij blij dat hij wekelijks op de Vlaamse podia heel wat mensen gelukkig maakt met z’n pretentieloze muziek.
 
Op 3 maart verschijnt Yves’ nieuwe album “Het Dak Eraf”, opvolger van z’n succesplaat “Nog Lang Niet Uitgefeest” die bijna 2 jaar geleden verscheen. Verwacht je aan een plaat vol ambiance met heel wat nieuwe toppertjes maar ook heel wat successen en singles zoals “Café De Zwaan”, “Iedereen Doet ‘t”, “Ik Schreeuw Het Van De Daken (Après-Ski Mix)” en “Waar Zijn Die Handjes”. Uiteraard ontbreek ook Yves’ nieuwste carnavalhit “Waar Is Mijn Vleeskroket” niet aan de tracklisting.
 
TRACKLIST
 
01 Ayayay, het dak eraf 02 Waar zijn die handjes 03 Waait, waait weg 04 Leve, leve de liefde 05 Laat de zon in je hart (walsversie) 06 Treinmedley (‘Met de trein naar Oostende’ * ‘Ik neem vandaag de trein’ * ‘In een klein stationnetje’ * ‘Per spoor’) 07 Iedereen doet’t 08 Frankie (Ode aan weerman Frank Deboosere) 09 Cowboys & Indianen / Het vliegerlied 10 Ik schreeuw het van de daken (après-ski versie) 11 Waar is mijn vleeskroket 12 Leo (Funkhauser feat. Yves Segers) 13 De countrydans 14 Echte vrienden 15 Café De Zwaan 16 Hitmedley (‘Loop naar de maan’ * ‘Een beetje gay (dat is okay)’ * ‘Zwaai eens even naar mijn vogeltje’ * ‘Boven op de berg’)

Muziekdrager CD
Release Datum 03/03/2017

Geen klantencommentaren

Schrijf een recensie

Het Dak Eraf

Het Dak Eraf