Bekijk groter

I've Come a Long Way

Tom Dice

19,99 €
602557176186

Na een welverdiende pauze van enkele jaren komt Tom Dice binnenkort met een nieuw album: “I’ve Come A Long Way”. Het album wordt voorafgegaan door de nieuwe single “Hey There Sister”, een duet met Lize Feryn. Dice wierp in het verleden hoge ogen als singer-songwriter met o.a. de single “Me And My Guitar”, de albums “Teardrops” (2010) en “Heart For Sale” (2012) en het duet “Il Nous Fait” met de Franse Elisa Tovati (2011). Daarnaast nam hij voor België mee aan het Eurosongfestival en deed hij o.a. de support van Taylor Swift in 2011.
 
Na een periode van relatieve luwte nam Tom het voorbije jaar “I’ve Come A Long Way” op, geïnspireerd door zijn eigen muzikale helden en de turbulentie van het leven in het algemeen. Achter de knoppen zat Andy Burrows (cf. Razorlight, Smith & Burrows, met Tom ‘Editors’ Smith); de opnames gingen door in de Amazing Grace studio in Londen. Tom betrok hierin een arsenaal aan bevriende muzikanten; zo passeren o.a. Tom Odell, Sarah Godard, Eva De Geyter, Alex Callier n Lize Feryn de revue.
 
“I’ve come a long way” is Dice 2.0. Het is een mooie coming-of-age plaat, een album waarop Tom Dice voorgoed toont uit welk muzikaal hout hij gesneden is en één die hem voorgoed bovenaan de lijst zet van Vlaamse singer-songwriters die harten kunnen beroeren. 
 
TRACKLIST
 
Right Between The Eyes Hey There Sister 
Mary Jane 
Lifeline 
Alaska 
25 
Crossroads 
Lionhearts 
One Woman lover 
I’ve Come A Long Way Love Me Like An Ocean

Muziekdrager CD
Release Datum 21/10/2016

Geen klantencommentaren

Schrijf een recensie

I've Come a Long Way

I've Come a Long Way