Bekijk groter

John Terra Zingt 'Neil Diamond'

John Terra

18,99 €
8714221077803

 Releasedatum:  25 maart 2016

Een woordje van John Terra ...
 
Mijn eerste kennismaking met het repertoire van Neil Diamond was met het nummer Cracklin’ Rosie. (1971). Sindsdien breng ik steevast in elk optreden een nummer van Neil Diamond. Ik voelde telkens een grote appreciatie bij het publiek.
Neil Diamond werd voor mij -in vele opzichten- langzaam maar zeker een rolmodel en maakt samen met The Beatles en Elvis Presley deel uit van mijn muzikaal DNA.
 
Toen mijn platenfirma CNR het licht op groen zette voor een full CD rond de liedjes van Neil Diamond, kon mijn geluk niet op. En nu is die er eindelijk! Mijn jongensdroom gaat in vervulling...
 
De voorlopers van de CD “Neem Me Mee”, “Ik Moet Wel Geloven” en “Welkom Rosie” werden goed onthaald en hebben mij terug op de kaart gezet in de Vlaamse muziekwereld. Mijn eerste dank gaat dan ook uit naar Neil Diamond.
 
Wie ooit een optreden van Neil Diamond heeft meegemaakt, weet dat hij gemakkelijk drie uur kan vullen met alleen maar wereldhits, die bovendien gecoverd werden door artiesten met wereldfaam. Het was dan ook moeilijk om te kiezen uit die schat aan repertoire. De liedjes die ik uiteindelijk heb gekozen liggen me nauw aan het hart.
 
TRACKLIST
 
01 Neem me mee
02 Jij was de vrouw voor mij
03 Welkom Rosie
04 September dauw
05 Ik moet wel geloven
06 Streel me
07 Voor eeuwig in blue jeans
08 Soolaimon
09 Wat een prachtige dag
10 Ik heb je lief
11 Rode wijn
12 Sweet Caroline

Muziekdrager CD
Release Datum 25/03/2016

Geen klantencommentaren

Schrijf een recensie

John Terra Zingt 'Neil Diamond'

John Terra Zingt 'Neil Diamond'