Bekijk groter

De langste Polonaise

Steve Tielens

18,99 €
8714221078374

Wie kent er inmiddels Steve Tielens niet? Deze sympathieke volkszanger uit Antwerpen valt inmiddels niet meer weg te denken uit de Vlaamse muziekwereld.

De zelfverklaarde ‘Polonaisekoning van Vlaanderen’ timmert al verscheidene jaren aan de weg en bracht in 2012 zijn debuutplaat uit (“Feesten is mijn leven”). In de zomer van 2014 kwam de doorbraak met zijn 3de cd “Mijn eigen leven”, met onder andere de hits “Ik heb je sleutel weggesmeten” en “Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou”.

Maar dat was nog maar het begin... 2015 is hét jaar van de waarheid voor Steve!

Het jaar begon al met een knaller, want zijn carnavalslied “Oh my god, wat heb jij een lekker lijf” werd dé carnavalskraker van deze winter.

In mei maakte Steve zich onsterfelijk in het megapopulaire Vier-programma ‘Komen Eten’, en bijna aansluitend verscheen zijn gloednieuwe single “Het is weer Couckenbak”, een duet met Marc Coucke himself. En de rest is geschiedenis ...

“Het is weer Couckenbak” is intussen een heuse strijdkreet geworden, en is dan ook terecht genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit 2015.

En nu is er dus de nieuwe cd, “De Langste Polonaise”. Het hoeft geen betoog dat dit dé partyplaat van het jaar zal worden, één lange polonaise op schlagers als nieuwe single “Angelina”, “Ali Baba”, “Saragossa”, “Steve Tielens-mars”, “Feestmedley”, etc ... Deze plaat krijgt élke feesttent in Vlaanderen op zijn kop!
 
TRACKLIST
 
1/ Het is weer Couckenbak (Radio Versie)
2/ Angelina
3/ Het Schlagerfestival
4/ Kom je mee vanavond
5/ De Polonaise
6/ Wij zijn de mannen van de nacht
7/ Ali Baba
8/ Saragossa
9/ Dat was een kus
10/ Lieve meid
11/ De Steve Tielens-mars
12/ Feestmedley
13/ Het is weer Couckenbak (Fous Sont Les Garçons-remix)

Muziekdrager CD
Release Datum 08/2015

Geen klantencommentaren

Schrijf een recensie

De langste Polonaise

De langste Polonaise