Bekijk groter

David Vandyck zingt Will Tura

David Vandyck

19,99 €
5412012300514

David Vandyck is, na 2 succesvolle albums met hoofdzakelijk zelf geschreven materiaal en die flirten met de goudstatus, helemaal terug met een gloednieuw project. Onlangs brachten we ‘Overgaan’ als eerste single uit dit nieuwe album op de markt. Niet enkel digitaal, neen ook fysiek. Deze song nestelde zich ondertussen in de Vlaamse Ultratop!
 
Het derde album van David Vandyck bevat enkel nummers van zijn grote idool, de keizer van het Vlaamse lied, Will Tura. Tien van Tura’s bekendste en iets minder bekende songs werden één voor één in een nieuw, modern en voornamelijk ook ‘persoonlijk’ jasje gestoken door David Vandyck en producer Patrick Hamilton. Van de hit ‘Boven De Wolken tot ‘De Mooiste Droom’, het resultaat mag er zeker en vast zijn.
 
De mastering van deze ‘must have’ plaat gebeurde door Tom Coyne in de gerenommeerde Sterling Sound Studio in New York.
 
David Vandyck ziet in het feestjaar ’75 Jaar Tura’ de kans om zijn grote idool een passend eerbetoon te geven. “David Vandyck Zingt Will Tura” is het resultaat van pure passie overgoten met onmiskenbaar talent. Een verrassend jonge plaat die David kon opnemen met de zege van de meester zelf.
 
TRACKLIST
 
1. Alles 
2. Boven De Wolken
 3. Het Kan Niet Zijn 
4. Vergeet Barbara 
5. Huisje In Montmartre
6. Als De Muren Konden Praten 7. Hoop Doet Leven
 8. Overgaan
 9. SixNes Medley 
10. De Mooiste Droom

Muziekdrager CD
Release Datum 06/2015

Geen klantencommentaren

Schrijf een recensie

David Vandyck zingt Will Tura

David Vandyck zingt Will Tura