liefde geven liefde ontvangen
 
Waarom kan ik geen liefde toelaten? Psychologie Magazine.
Vaak gaat dit gepaard met een gevoel van eenzaamheid. Mijn vriend zegt dan vaak dat hij het moeilijk vindt me te steunen/troosten omdat ik hem niet toelaat. Maar ik KAN het niet. Ik KAN de liefde niet toelaten, ik KAN geen steun ontvangen.
Ten Have Liefde geven, liefde ontvangen John Welwood.
Liefde geven, liefde ontvangen sluit aan op de groeiende belangstelling voor de relatie tussen westerse psychotherapie en oosterse wijsheid. 2099, Op voorraad. Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. Vanaf 1995, geen verzendkosten! Andere boeken van John Welwood. Liefde geven, liefde. Liefde geven, liefde ontvangen.
Laat de liefde stromen Altamira.
Omwille van de volledige liefdesstroom kun je je hart toestaan open te verlangen en diepe liefde te geven en te ontvangen zonder zich ter bescherming af te sluiten. Stap 2: Je vervulling komt door je als liefde te openen, ieders hart te voelen, jouw hart open aan te bieden opdat de liefde je kan beroeren zoals zij dat wil.
Vind je het moeilijk om liefde te ontvangen? Dit is wat dat zegt over je relatie Happinez.
Een vriend of vriendin moet dan ook volledig beschikbaar zijn. Het vraagt veel om zelf je energie op peil te houden; een evenwicht te vinden in geven en nemen, zonder te claimen. Het is niet dat je dat niet zou willen, maar het is alsof je met lege handen staat. Zo beland je in ongenoegen of stille wrok in plaats van in openlijke strijd of voluit genieten van wat er wél is. Door je niet uit te spreken, kom je ook niet toe aan je verlangen. De kunst van het aannemen. De kunst is om de liefde en aandacht die er is ook echt te ontvangen.
Geef liefde om meer liefde te ontvangen.
Bijvoorbeeld door meer liefde te geven en je zult zien dat je meer liefde terug ontvangt. Geef liefde om meer liefde te ontvangen. Geen liefde in de relatie sfeer maar liefde om de wereld liefdevoller, mooier te maken en daardoor wordt jouw leven ook mooier.
Mensen geven liefde of vragen om liefde Jamie Vousten.
Het tegenovergestelde van wat je eigenlijk werkelijk bent. Wanneer men God, Liefde, Hogere Zelf, Divine, als gids neemt, dus de Ware Zelf, dan neemt men besluiten die trouw zijn aan zichzelf. Dan volgt men het pad waarvoor het bedoeld is om hier te komen op aarde. Vol genieten, liefde ontvangen en liefde in overvloed geven en delen.
Liefde Mauve Clouds.
Pure liefde voelen is als hoofd en hart op één lijn zitten. Liefde ontvangen en liefde geven. Iedereen wil liefde ontvangen, maar het belangrijkste is dat je jezelf lief hebt, pas dan ben je in staat om liefde te geven en te voelen voor een ander en iedereen.
Jezelf liefde geven en oude pijn loslaten? 3 doeltreffende manieren.
Grote kans dat jouw innerlijk kind nog volop in de pijn zit. Pijn die van binnenuit geheeld moet worden om weer echt de liefde van anderen te kunnen ontvangen. Het is alsof je een huis bouwt op een slecht gebouwde fundering: Het huis blijft niet staan, het stort in. Tot je iets aanpast aan de fundering en van daar uit echt kan gaan bouwen. Op eenvoudige wijze jezelf liefde geven.

Contacteer ons