eenvoudige hapjes voor een feestje
 
Simpele hapjes voor een feest Eten en Drinken: Diversen.
Heb je binnenkort een feestje? Lekkere hapjes zijn heel goed zelf te maken! En moeilijk of duur hoeft het echt niet te zijn. In dit artikel vind je een aantal eenvoudige ideeën voor heerlijke hapjes die je in een handomdraai op tafel kunt zetten.
Feestelijke borrel inspiratie Coop.nl.
Wil je een feestelijke borrel organiseren? Je viert je verjaardag of jubileum, je houdt een afstudeerfeestje of viert het weekend met collegas: een reden voor een gezellige borrel is al snel gevonden. Maak de borrel extra feestelijk met de inspiratie van Coop. Met feestelijke drankjes, heerlijke borrelhapjes en een gezellige aankleding zorg je ervoor dat een eenvoudige borrel al snel een feestelijk karakter krijgt. Serveer bijvoorbeeld eens een zelfgemaakte cocktail. Geef water iets extras door er fruit aan toe te voegen en pak uit met een aantal homemade hapjes waar je u tegen zegt: feest gegarandeerd!
Het perfecte feestmenu: originele bladerdeeghapjes Keukenpraat 15gram.
Koekjes met tapenade. Niet enkel mooi voor het oog, maar ook superlekker, deze eenvoudige bladerdeegkoekjes met parmaham en verse tapenade van zwarte olijven en parmezaan. Ook de kleinsten worden niet vergeten: zij zullen zeker en vast smullen van deze lekkere pittige mini-worstenbroodjes. Op zoek naar nog meer hapjes-inspiratie? Hapjes op een stokje.
Koken.be Lekker eenvoudig.
Kruidenboter met knoflook. Lekker voor op een warm stukje brood, maar ook op een hete biefstuk of een stukje gegrilde vis. Zachte, luchtige broodjes om liefst nog warm als voorgerecht te serveren, eventueel met kruidenboter of wat tapenade. Langer dan 1 uur. Platte taart met gehakt, tomaat en pijnboompitten. Heb je soms een restje bolognesesaus over? Maak dan deze heerlijke platte taart! Nog een gemakkelijk glaasje. Dit is nog een eenvoudig te bereiden glaasje waarbij de smaken van de ingrediënten heel goed bij elkaar passen. Wie het zich heel gemakkelijk wil maken kan de zalm zelfs in snippers kopen. Wie een feestje organiseert heeft altijd werk te veel en tijd te kort. Eenvoudige maar lekkere en mooi ogende hapjes zijn dan zeker welkom.
Bokkers Catering Hapjes.
050, per stuk. Luxe kaas/Italiaanse vleeswaren/-worst met druiven, noten en vijgen op schaal 075, per stuk. Luxe hapjes zoals gevuld ei, zalmrolletje, wrap, etc. met garnering op schaal 110, per stuk. Een combinatie van luxe en eenvoudige hapjes op schaal.
Razend creatieve hapjes voor een kinderfeestje? Die vind je hier!
Kriebelt het al om aan de hapjes voor het feestje van je kids te beginnen? Of heb je zelf nog enkele leuke hapjes voor een kinderfeestje in gedachten? Laat het ons dan zeker weten via onze commentaren, Facebook, Twitter of Google met de hashtag smartphoto.
Gezonde Hapjes Voor bij de Borrel of Verjaardag Optima Vita.
Hmmmm.het is echt nog te vroeg voor hapjes Misschien morgenmiddag een paar maken als Max Verstappen weer moet racen goed excuus! Ise 3 jaargeleden. Wat veel lekkere ideeën! Ik vier toevallig vanavond mijn verjaardag en heb al mijn hapjes al gemaakt, iets om te onthouden voor volgend jaar dus. Vera 3 jaargeleden. Marloes 3 jaargeleden. Diana 3 jaargeleden. Leuke tips Marloes, volgende week mijn verjaardag feestje, ik ga er zeker wat van gebruiken.
Tuinfeest: een zomers feest dichtbij huis! Jumbo.
Tuinfeest: inspiratie voor een geslaagde dag. Ben jij bijna jarig of is er een andere reden voor een feestje? Met de zomer in volle gang is het een leuk idee om een tuinfeest te geven. Wil je graag inspiratie opdoen om je tuinfeest nóg feestelijker te maken? Dan helpt Jumbo je graag! Inspiratie voor zomerse drankjes. Een tuinfeest is geen tuinfeest zonder lekkere hapjes en drankjes.

Contacteer ons