de tijd van toen jan theys tekst
 
bol.com Liedjes van toen, Theys 9789010051837 Boeken.
De auteur, sinds jaren zeer geliefd en ook buiten Vlaanderen bekend als vlotte entertainer, heeft in dit boek een aantal herinneringen neergeschreven. Zijn programma De Tijd van Toen haalde inmiddels al 500 uitzendingen op BRT 1-radio en boden hem de kans oude vedetten en vergeten liedjes opnieuw te ontroduceren bij een entoesiast en iets ouder publiek. Zijn eigenlijke carriere is uiteraard veel langer en heeft hem met een onvoorstelbaar aantal grote vooral Vlaamse vedetten in kontakt gebracht. Hierover vertelt Jan Theys op luchtige en onderhoudende wijze waarbij het opvalt hoe hij zichzelf steeds weer op het achterplan houdt en over niemand ook maar een kwaad woord zegt.
Biografie Luc Steeno.
In de zomer van 1992 krijgt Luc van Radio 2 de Zomerhittrofee" voor zijn wellicht grootste hit Hij speelde accordeon, een nummer geschreven door John Terra op tekst van Jan Theys. Bij de release mag Luc meteen optreden in het programma Ochtendkuren" van Luc Verschueren en Dirk Somers én de hittrein is alweer vertrokken.
Boekwinkeltjes.nl.
Vlaamse Liedjes, Jan Theys, De Tijd Van Toen, BRT 1, Sm. 1 boek gevonden met de huidige zoekopdracht. Gesorteerd op: Schrijver. Afstand: Alle afstanden. Taal van boek: Maak uw keuze. Verkopers uit: Maak uw keuze. Afbeelding: Alleen tonen met afbeelding.
De tijd van toen: Liedjes melodietjes uit vervlogen tijd 3 Muziekweb.
Na zijn lagereschooltijd werd besloten dat Scholte voorzanger zou worden in een synagoge. Hij heeft om deze reden enige tijd lessen gevolgd op het Joods Seminarium, maar hij is nooit voorzanger geworden. Zijn eigenlijke artiestenloopbaan begon toen hij in 1916 van Nap de la Mar een kinderrol aangeboden in de.
De Tijd Van Toen Vol.10 Jubileumeditie 5CD Bilbo.
16 DE LIMBURGSE ZUSJES BOERINNEKESDANS. 17 JAN THEYS DE CHOU CHOU VAN MIJN HART. 18 LILIANE WAAROM. 19 DE GESONA'S' DE VERLOREN ZOON. 20 EDDY WALLY ROOD IS JE MOND. 1 RAY FRANKY MI CARMENCITA. 2 CATERINA VALENTE SWEETHEART MY DARLING MIJN SCHAT. 3 HENK DE BRUIN DAAR ONDER DIE BOMEN. 4 WILL FERDY DE STERVENDE. 5 JAN VERBRAEKEN GEEF MIJ DE VODKA. 6 MARVA FIESTA. 7 TONY GEYS BLAAS EENS IN HET ZAKJE. 8 CORRY BROKKEN NET ALS TOEN.
Jan Theys 1934-1996 dagelijks iets degelijks.
Weet u wat, lezer-luisteraar, we komen het volgende overeen: ik schrijf de verhalen zoals ik ze zou vertellen, u leest ze alsof u zat te luisteren, en luisterend terug droomt, in uw tijd van toen. Dit schreef Jan Theys in zijn woord vooraf tot zijn herinneringen aan de tijd van Liedjes van toen. Zon tekst slaat elke recensent eigenlijk de wapens uit de hand, en dit des te meer wanneer aan het eind van dit pretentieloze boekje blijkt dat de schrijver zijn programma heeft uitgevoerd.
Christoff Biografie.
Intussen was Yan Nik overleden, pseudoniem van de bekende tv-presentator Jan Theys met wie John Terra tot dan toe had samengewerkt. Theys schaafde veel aan Christoff's' uitspraak en gaf hem tips hoe hij zich tot zijn publiek moest richten. Pa De Bolle was intussen apetrots op zijn zoon geworden en ging almaar vaker en liever mee naar zijn optredens.
De tijd van toen YouTube.
De tijd van toen is te boeken via Backline Boekingen www.liveconcerten.be. Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Jan Theys presenteert Liedjes van Toen 2 Duur: 4212. dime2220 34.555 weergaven.

Contacteer ons