de tijd van toen jan theys tekst
 
Verbeeck, Louis Schrijversgewijs.
Illustraties: Piet Tibos. Januari 1968: 2 de druk. Maart 1969: 3 de druk. Juni 1974: 4 de druk. Hasselt: Uitgeverij Heideland. Reeks: Vlaamse Pockets nr 196 Afmetingen: 18 x 10.75 pocket. Lier: Van In. Dagboek van een ongedoopte. Samen met Piet Theys.
De tijd van toen vol.10 jubileumeditie Standaard Boekhandel.
Jan theys de chou chou van mijn hart. De gesona's' de verloren zoon. Eddy wally rood is je mond. Ray franky mi carmencita. Caterina valente sweetheart my darling mijn schat. Henk de bruin daar onder die bomen. Will ferdy de stervende. Jan verbraeken geef mij de vodka. Tony geys blaas eens in het zakje. Corry brokken net als toen.
De tijd van toen Jan Theys Lyrics, Song Meanings, Videos, Full Albums Bios.
De tijd van toen 000: / 000.: Jan Theys Track 1/13. Source: Jan Theys presenteert Liedjes van Toen 2. Leave us feedback. No Videos Found. Jan Theys presenteert Liedjes van Toen 2. 831001 BRT-1: intro Weet" je nog" Jan Theys 1 oktober 1983.
Christoff Biografie.
Intussen was Yan Nik overleden, pseudoniem van de bekende tv-presentator Jan Theys met wie John Terra tot dan toe had samengewerkt. Theys schaafde veel aan Christoff's' uitspraak en gaf hem tips hoe hij zich tot zijn publiek moest richten. Pa De Bolle was intussen apetrots op zijn zoon geworden en ging almaar vaker en liever mee naar zijn optredens.
bol.com Liedjes van toen, Theys 9789010051837 Boeken.
De auteur, sinds jaren zeer geliefd en ook buiten Vlaanderen bekend als vlotte entertainer, heeft in dit boek een aantal herinneringen neergeschreven. Zijn programma De Tijd van Toen haalde inmiddels al 500 uitzendingen op BRT 1-radio en boden hem de kans oude vedetten en vergeten liedjes opnieuw te ontroduceren bij een entoesiast en iets ouder publiek. Zijn eigenlijke carriere is uiteraard veel langer en heeft hem met een onvoorstelbaar aantal grote vooral Vlaamse vedetten in kontakt gebracht. Hierover vertelt Jan Theys op luchtige en onderhoudende wijze waarbij het opvalt hoe hij zichzelf steeds weer op het achterplan houdt en over niemand ook maar een kwaad woord zegt.
Jan Theys Wikipedia.
Jan Theys Anderlecht, 3 oktober 1934 Vilvoorde, 1 november 1996 was een Vlaams cabaretier, tekstschrijver, radiomaker en televisiepresentator. Hij was 35 jaar lang een bekend gezicht in de wereld van de Vlaamse showbusiness. Hij schreef onder de pseudoniemen Yan Nick, J. Nick en Nick liedjesteksten voor of met andere artiesten, onder anderen met zijn zwager Bobbejaan Schoepen. Hij werkte voor radio, tv en ook in de reclame. Zo was hij 12 jaar lang de promotor van Dash. Hij presenteerde bij Radio Luxembourg gevestigd in Brussel. Hij begon aan zijn radioloopbaan als presentator van het Het Soldatenhalfuurtje en presenteerde vele jaren het radioprogramma" De tijd van toen."
Biografie Luc Steeno.
In de zomer van 1992 krijgt Luc van Radio 2 de Zomerhittrofee" voor zijn wellicht grootste hit Hij speelde accordeon, een nummer geschreven door John Terra op tekst van Jan Theys. Bij de release mag Luc meteen optreden in het programma Ochtendkuren" van Luc Verschueren en Dirk Somers én de hittrein is alweer vertrokken.
Boekwinkeltjes.nl.
Vlaamse Liedjes, Jan Theys, De Tijd Van Toen, BRT 1, Sm. 1 boek gevonden met de huidige zoekopdracht. Gesorteerd op: Schrijver. Afstand: Alle afstanden. Taal van boek: Maak uw keuze. Verkopers uit: Maak uw keuze. Afbeelding: Alleen tonen met afbeelding.

Contacteer ons