Betaalmethodes

Betalingen kunnen via overschrijving of via Maestro (Bancontact). Betaling via kredietkaart (Visa / Mastercard) is niet mogelijk.

Wanneer je betaalt via overschrijving is er een tijd nodig voor het doorstorten van de gelden en is de levertermijn langer dan de voorziene tijd vermeld bij de producten. Bij betaling via overschrijving zijn er geen extra betaalkosten.

Betalingen via Maestro (Bancontact) worden meteen verwerkt waardoor je bestelling meteen doorgaat naar de leveringsdienst van REUZEKEUZE.BE.

De prijs die je voor een product betaalt bestaat uit drie delen:

     - De effectieve prijs van het product
     - De verzendkost
     - De betaalkost die REUZEKEUZE.be betaalt aan de kaarthouders en voor de interne en externe verwerking van de financiële transactie.

De ‚betaalkost’ biedt REUZEKEUZE gratis aan. Bij een bestelling ‚gebruikte je die dienstverlening’. Bij een terugbetaling van een retourproduct wordt ‚de effectieve prijs van het product’ terugbetaald, niet de verzendkost en de betaalkost. De totale ‚betaalkost’ bedraagt 3% van het totale factuurbedrag.
REUZEKEUZE.be behoudt zich het recht om een bestelling niet effectief te plaatsen wanneer blijkt dat een klant van het retourrecht misbruik maakt en meerdere malen een zending terugstuurt.