Voorwaarden REUZEKEUZE.be & Consumenteninfo

REUZEKEUZE.be is een geregistreerde merknaam van MAKE UP YOUR BRAND bvba met maatschappelijke zetel op het adres: Wijmenstraat 21 E, 9030 Gent, BE 0811.546.936.


Informatie

Telefonisch kan u REUZEKEUZE.be bereiken op weekdagmiddagen (behalve vakanties / bedrijfssluiting) tussen 14 en 17 uur op 0902 69 666 (1 euro/min). Liefst hebben we dat u uw vraag  mailt naar info@reuzekeuze.be. Dan neemt REUZEKEUZE.be uw vraag ter harte en geeft spoedig een antwoord.


Wie kan kopen bij REUZEKEUZE.be ?

Om een bestelling te plaatsen bent u minimaal 18 jaar en hebt u hebt de algemene voorwaarden van REUZEKEUZE.be gelezen en aanvaard.


Producten

REUZEKEUZE.be biedt een assortiment aan producten aan die met zorg zijn geselecteerd. Het gaat vooral om muziekproducten zoals CD’s en DVD's…  Alle productfoto’s en –informatie zijn door de leveranciers van de producten aangeleverd en door de redactie van REUZEKEUZE.be verwerkt. Een (lichte) afwijking tussen foto’s en het effectieve product behoort tot de mogelijkheden.


Van informatie tot bestelling, van betaling tot levering bij u thuis

Een ‚bestelling’ is effectief wanneer de betaling is gebeurd. U krijgt als bevestiging daarvan een factuur in de mailbox. Wanneer u betaalt via overschrijving is er een tijd nodig voor het doorstorten van de gelden en is de levertermijn langer dan de voorziene tijd vermeld bij de producten. Bij betaling via overschrijving zijn er geen extra betaalkosten.

Betalingen kunnen ook via Maestro (Bancontact) of via kredietkaart.  Die betalingen worden meteen verwerkt waardoor uw bestelling meteen doorgaat naar de leveringsdienst van REUZEKEUZE.BE.

Producten worden met de meeste zorg verpakt, verzonden en bij u thuis afgeleverd.

Belangrijk:

Open producten die in een cellofaanverpakking zitten enkel wanneer u zeker bent dat het product dat u ontvangt beantwoordt aan uw bestelling.  Wanneer de cellofaanverpakking is geopend, wordt het product beschouwd als ‚gebruikt’, en vervalt het retrourrecht. Met name bij cd’s en dvd’s wordt er auteursrechtelijk van uitgegaan dat het openen van de cellofaanverpakking betekent dat de cd of dvd ‚geconsumeerd’ is.

Leveringen gebeuren door de Belgische postdiensten of door een private transporteur.

Niet al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. De vermelde leveringstermijn is benaderend en niet bindend. Elke vertraging door onvoorziene omstandigheden, een grote aanvraag naar bepaalde producten waardoor die tijdelijk niet meer in voorraad zijn of overmacht kan geen aanleiding geven tot annulatie van de bestelling, onkostenvergoeding of vervolging.

De prijzen van verzending staan vermeld bij het afronden van de bestelling.

Indien een besteld product niet langer te verkrijgen is bij een leverancier wordt het betaalde bedrag terug gecrediteerd of biedt REUZEKEUZE.be een evenwaardig alternatief aan.

Indien een product tijdelijk niet meer in voorraad is kan het zijn dat bij een gecombineerde bestelling in 2 delen wordt geleverd.


Herroepingsrecht

"De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst."
 
"De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien": dit geldt (1) voor de levering van producten die volgens uw specificaties van de consument zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben of die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden of snel kunnen bederven of verouderen (2) voor de levering van audio- en video-opnamen en computer-programmatuur waarvan u de verzegeling (cellofaanverpakking) heeft verbroken (3) voor de levering van dagbladen, tijdschriften en magazines.
 
Indien u voor de producten die u aankoopt over het herroepingsrecht beschikt, dan kan u binnen de veertien kalenderdagen na de dag van de levering beslissen het product toch niet aan te kopen en deze op eigen kosten kosten terugsturen naar :

REUZE KEUZE
Dienst Verzending en Stockbeheer
Baasrodestraat 212
9200 Baasrode

Retourgoederen dienen met vermelding van uw klantnummer en verzendbonnummer vooraf aangemeld worden via info@reuzekeuze.be.

Voeg zeker bij de teruggestuurde CD/DVD de factuur die u bij levering ontving.

 
De prijs die u voor een product betaalt bestaat uit drie delen:

     - De effectieve prijs van het product
     - De verzendkost
     - De betaalkost die REUZEKEUZE.be betaalt aan de kaarthouders en voor de interne en externe verwerking van de financiële transactie.

De ‚betaalkost’ biedt REUZEKEUZE gratis aan. Bij een bestelling gebruikte u die dienstverlening. Bij een terugbetaling van een retourproduct wordt de effectieve prijs van het product terugbetaald, niet de verzendkost en de betaalkost. De totale betaalkost bedraagt 3% van het totale factuurbedrag. 

REUZEKEUZE.be behoudt zich het recht om een bestelling niet effectief te plaatsen wanneer blijkt dat een klant van het retourrecht misbruik maakt en meerdere malen een zending terugstuurt.


Rechten

Alle toeleveranciers van foto’s of beeldmateriaal omtrent de aangeboden producten gaan ermee akkoord de rechten te bezitten van de afbeeldingen die ze aanleveren.

Zonder schriftelijke toestemming van REUZEKEUZE.be mag niets van deze site worden gekopieerd of op een andere manier worden verspreid, niet naar groepen, niet naar individuen.