Privacy

REUZEKEUZE.be is bezorgd om je privacy.

Om de bestellingen correct uit te voeren, hebben we je persoonlijke gegevens nodig. Je persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig en worden met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Deze gegevens zullen tevens gebruikt worden om gepersonaliseerde diensten aan te bieden rekening houdend met uw voorkeur.

REUZEKEUZE.be leeft volledig de Belgische wet na van 8 december 1992 m.b.t. tot het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. Deze wet bepaalt dat de persoon of het bedrijf die gegevens verzamelen, de toestemming moeten hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, dat de gegevens relevant, juist en correct moeten zijn en dat ze moeten verzameld worden voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden. De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet er toegang toe hebben en het recht de informatie die hem/haar betreft te wijzigen.

REUZEKEUZE.be maakt gebruikt van cookies, kleine brokjes informatie die opgeslagen worden op de harde schijf van uw computer. Zij maken het ons mogelijk je een nog betere service aan te bieden. De meeste browsers aanvaarden cookies maar je kan de browser zodanig instellen dat hij dat niet doet. Dit zal je niet beletten de site te raadplegen.

De gegevens verzameld via REUZEKEUZE.be worden gedeeld met de leverancier van de producten die je aankocht. REUZEKEUZE.be is niet verantwoordelijk voor de manier waarop de leverancier met deze gegevens omgaat.

Door gebruik te maken van de REUZEKEUZE.be site, gaat u akkoord met het privacy beleid en tevens met het verzamelen en gebruiken door REUZEKEUZE.be van jouw gegevens zoals beschreven in dit beleid.