Verzenden en retourneren

Producten worden met de meeste zorg verpakt, verzonden en bij je thuis afgeleverd.

Open producten die in een cellofaanverpakking zitten enkel wanneer je zeker bent dat het product dat je ontvangt beantwoordt aan je bestelling.  Wanneer de cellofaanverpakking is geopend, wordt het product beschouwd als ‚gebruikt’, en vervalt het retrourrecht. Met name bij cd’s en dvd’s wordt er auteursrechtelijk van uitgegaan dat het openen van de cellofaanverpakking betekent dat de cd of dvd ‚geconsumeerd’ is.

Leveringen gebeuren door de Belgische postdiensten of door een private transporteur.

Niet al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. De vermelde leveringstermijn is benaderend en niet bindend. Elke vertraging door onvoorziene omstandigheden, een grote aanvraag naar bepaalde producten waardoor die tijdelijk niet meer in voorraad zijn of overmacht kan geen aanleiding geven tot annulatie van de bestelling, onkostenvergoeding of vervolging.

De prijzen van verzending staan vermeld bij het afronden van de bestelling.

Indien een besteld product niet langer te verkrijgen is bij een leverancier wordt het betaalde bedrag terug gecrediteerd of biedt REUZEKEUZE.be een evenwaardig alternatief aan.

Indien een product tijdelijk niet meer in voorraad is kan het zijn dat bij een gecombineerde bestelling in 2 delen wordt geleverd.

"De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst."
 
"De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien": dit geldt (1) voor de levering van producten die volgens uw specificaties van de consument zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben of die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden of snel kunnen bederven of verouderen (2) voor de levering van audio- en video-opnamen en computer-programmatuur waarvan u de verzegeling (cellofaanverpakking) heeft verbroken (3) voor de levering van dagbladen, tijdschriften en magazines.
 
Indien u voor de producten die u aankoopt over het herroepingsrecht beschikt, dan kan je binnen de veertien kalenderdagen na de dag van de levering beslissen het product toch niet aan te kopen en deze op eigen kosten kosten terugsturen naar :

REUZE KEUZE.be
Wijmenstraat 21E
9030 Gent

Retourgoederen dienen met vermelding van je klantnummer en verzendbonnummer vooraf aangemeld worden via info@reuzekeuze.be.