liefde geven is liefde krijgen
 
Zelfliefde vergroten? 11 krachtige tips om van jezelf te houden! Het NLP College.
Als je naar zelf zoekt waar die niet is, dus buiten je, kom je lijden tegen. In plaats van vrijheid te zoeken, realiseren we ons nu dat we via ons leven vrijheid geven, en niet krijgen voor onszelf. Meditatie is liefde geven, aan de wereld en anderen.
De kunst van geven en ontvangen Liefde Is.
Iemand die zijn of haar waardering of liefde uit en toont, en dat dankbaar in ontvangst nemen? Dat is toch waar we allemaal naar verlangen? Hoe mooi zou het dan zijn als je in eerste instantie jezelf geeft wat je een ander wilt geven, door te ontvangen wanneer een ander jou iets geeft?
Wil je liefde krijgen? Geef dan liefde. door Ineke Van Lint, psychologe Enthousiasme Ineke Van Lint.
Als het liefde is wat je wil, dan zal je door liefde te geven aan anderen jezelf reeds op de golflengte van liefde bevinden. Liefde geven doet je liefde voelen en zodoende nog meer liefde aantrekken in je leven. Aandacht geven aan anderen doet je de aandacht voelen.
Waarom kan ik geen liefde toelaten? Psychologie Magazine.
Mijn man is te passief. Mijn man kijkt wel naar porno, maar niet naar mij. Redding voor relaties. Het nieuwe boek van de beroemde relatietherapeute Sue Johnson staat vol met interessant liefdesonder. Bang voor de ring. Vier vrijgezellen vertellen waarom ze wars zijn van huisje-boompje-beestje. Erik 38: Ik wil gra. Liefde en relaties.
Libris Liefde geven, liefde ontvangen, J. Welwood; John Welwood.
Dan gaan we ervaren dat ons minderwaardigheidsgevoel slechts ingebeeld is en ten onrechte onze essentie overschaduwt. Liefde geven, liefde ontvangen sluit aan op de groeiende belangstelling voor de relatie tussen westerse psychotherapie en oosterse wijsheid. John Welwood is klinisch psycholoog, psychotherapeut, leraar en schrijver.
Wat is echte liefde? 9 Subtiele signalen van ware liefde Uitleg.
Klonk het ineens zo makkelijk, zelf liefde geven et voila, komt die Mathijs weer met een voorwaarde! Er is één voorwaarde die ongelofelijk belangrijk is om echte, ware liefde te krijgen. Nou, laat ik het zo zeggen.: Naarmate je minder aan deze voorwaarde voldoet, wordt het simpelweg steeds moeilijker.
5-tips-om-in-liefde-te-geven-en-te-ontvangen-door-Claudia-Kolk.
Als jij leeft vanuit het vertrouwen dat er genoeg is voor iedereen, leef je minder in angst. En het mooie is: er is genoeg te geven. Zeker omdat het niet alleen maar hoeft te gaan over tastbare zaken. Je kunt altijd liefde, vriendelijkheid, compassie of aandacht geven en ontvangen.
Ten Have Liefde geven, liefde ontvangen John Welwood.
Om dat te leren geeft hij oefeningen en voorbeelden. Dan gaan we ervaren dat ons minderwaardigheidsgevoel slechts ingebeeld is en ten onrechte onze essentie overschaduwt. Liefde geven, liefde ontvangen sluit aan op de groeiende belangstelling voor de relatie tussen westerse psychotherapie en oosterse wijsheid.

Contacteer ons