liedjes uit de tijd van toen
 
bol.com De Tijd Van Toen, Various CD album Muziek.
De Tijd Van Toen werpt een nostalgische terugblik op de grootste hits van Vlaamse én Nederlandstalige artiesten uit de naoorlogse periode, met nadruk op de jaren 50, begin jaren 60. Bobbejaan Schoepen, Tony Corsari, Jan Verbraeken, Ray Franky, Bob Benny, La Esterella, Jean Walter, Romain De Coninck, Willy Lustehouwer en véle andere Vlaamse iconen van toen maken hun opwachting naast enkele niet te missen noorderburen als Johnny Jordaan, Johnny Hoes of Wim Sonneveld. Dit erfgoed mag niet verloren gaan, en daarom is dit ook het eerste volume van een reeks die alle hits van toen in kaart wil brengen, ongetwijfeld tot vreugde van vele jongelingen van toen! Schrijf een review. van de 5. liedjes die soms moeilijk te vinden zijn.
Artiesten Accordeon Pagina 1.
Speciaal voor wzc-rusthuizen-rvt-senioren residenties-okra. De tijd van toen! Speelt op een vaste. Vijf gedreven muzikanten 2 accordeonisten, 1 basgitarist, 1 drummer en 1 percussionist, die alles live spelen, zorgen op uw feestjes, seniorennamiddagen, recepties, terrasjes voor de vrolijke noot. Hun repertoire bestaat uit dansmuziek, liedjes uit de oude doos, schlagermuziek, tirolerliedjes.
Muziek Cultuur Knokke-Heist.
Eerste van de reeks PréParkies concerten met de coverband Sugar Cream in de tuin van CC Scharpoord voor het terras van Cafécultuur. Knokke-Heist viert het feest van de Vlaamse Gemeenschap. Jong en oud kan er genieten van een gezellig samenzijn, een avond vol samenzang en poëzie.
De Tijd.
Onderwijsbegeleider is te weinig in de klas. De overheid betaalt de onderwijskoepels om leerkrachten te ondersteunen. Maar het effect van die honderden begeleiders reikt te weinig tot in de klas zelf, blijkt uit een evaluatie die de Tijd kon inkijken.
552 Vlaamse artiesten uit de jaren 50, 60, 70 en 80 Vlaamse Wonderjaren.
Als je in dit lijstje bv. Clouseau tegen komt, dan is het omdat we hier enkel de liedjes van Clouseau uit hun zeer prille beginjaren 1987-1988 draaien. Ook van pakweg De Kreuners of Bart Kaëll hoor je bij Vlaamse Wonderjaren enkel hun prilste liedjes, tot en met 1988.
Toppers van Toen The sound of the sixties seventies eighties.
Een tijd waarin de wereld mede door de liedjes van artiesten als Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Abba, Queen, Michael Jackson e.a. We wensen je met de non-stop muziek op onze webradio veel plezier bij het herleven van jouw herinneringen aan de tijd toen. Wij zenden uit onder voorwaarden van.:
De tijd van toen CD's' 2dehands.be.
18 november 2018 1051: Antwerpen Ekeren. 3 cd box de tijd van toen 3. Het blijvende succes van De Tijd Van Toen liedjes melodietjes uit vervlogen tijd bewijst dat er nóód was aan een nostalgische compilatie m. 11 november 2018 1110: Gent.
Kinderpretpark Julianatoren.

Contacteer ons