spelletjes voor op een feestje
 
Patience, Solitaire en kaartspellen online.
Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en poker je weg naar rij. Een Klondike spel voor de Kerst, dit kaartspel start eenvoudig maar wordt steeds. Plaats kaarten omhoog en omlaag op twee kaartwielen. Kun jij alle 40 levels halen in dit TriPeaks spel?
10 spelletjes voor aan de feesttafel De Standaard.
Kerst of nieuwjaarsfeestjes draaien uiteraard vooral om eten en drinken. Maar tussen al het culinaire genot, blijft er vaak ook ruimte over voor wat tafelplezier. Een aantal spelletjes zijn bovendien ook uitermate geschikt om de kinderen zichzelf te laten entertainen. Tien leuke feestspelletjes. Pictionary spelen kan ook zonder het bekende bordspel. Elke tafelgenoot krijgt om beurt een woord ingefluisterd dat hij moet tekenen. De andere spelers moeten raden wat hij. Pictionary spelen kan ook zonder het bekende bordspel. Elke tafelgenoot krijgt om beurt een woord ingefluisterd dat hij moet tekenen. De andere spelers moeten raden wat hij tekent. Wie juist raadt, krijgt een punt. Wie het meeste punten scoort, wint het spel. Spreek vooraf met alle genodigden af dat iedereen 5 kleine pakjes maakt. Geef elk pakje een nummer. Tussen elke deel van de maaltijd mag iemand een nummertje trekken en krijgt hij/zij zijn verrassingspakje. Verpak een klein cadeautje bv. een doosje snoepjes in een aantal lagen krantenpapier. Plak op elke laag een opdracht.
kidsfeestje feestje spelletjes feestje 5 jaar.
Houd je een kinder feestje en zoek je spelletjes of activiteiten? Op Party-Kids.nl staan heel veel leuke spelletjes voor jong en oud. Je kunt kiezen uit verschillende soorten binnen en buiten spelletjes speurtochten of quiz vragen. Bedenk een thema voor je feest en pas je spelletjes daar op aan.
de wereld van vos.
Partygames voor iOS: de leukste spelletjes voor een feestje.
Spelers van het spel Cards Against Humanity weten dat het altijd een succes is op een feestje. Het spel vol humor en oneindig veel antwoorden heeft echter nog geen iPhone-app, maar wees niet getreurd: Evil Apples heeft het kaartspel omgetoverd tot een iPhone-app. Maak een spel aan en nodig je vrienden uit die de app ook hebben geinstalleerd. Je krijgt een melding wanneer je een kaart moet inleveren als antwoord op de zwarte kaart. Sleep je antwoord naar de zwarte kaart en zodra elke speler een kaart heeft ingezonden mag de jury speler met de zwarte kaart de winnaar uitkiezen. Het spel speel je met minimaal 3 mensen en wie het eerst 7 punten haalt is de winnaar. In de Evil Shop kun je voor nieuwe decks sparen, voor 999, koop je alle huidige en toekomstige decks af. Let op: het spel richt zich alleen op volwassenen en is niet geschikt voor kinderen.
Pim Pam.
Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje of kinderfeestje? Ontdek onze verrassend handige themakoffers goed voor een hele middag speelplezier! Naar de themakoffers. Pim Pam Party de shop. Verjaardagfeestje, workshop of grabbelpas? Ontdek hier onze doordachte, kant en klare KNUTSELPAKKETTEN, los knutselmateriaal en/of kadootjes.
Thema feestjes Kroontjeveghel.nl.
Aanmelden voor het feestje kan via de button aanmelden. Vul in het formulier uw gegevens in en kies desgewenst extra opties voor uw feestje! Bij dit feestje ben jij natuurlijk de stoerste piraat of juist de allermooiste prinses. Bij het prinsessenfeest is er Heel veel roze, goud, zilver en glitter! Een echt meidenfeest. Natuurlijk mag je je verkleden als echte prinses en word je ook geschminkt. Dan beginnen de prinsessen spelletjes. Prinsessen-zakdoekje leggen, de troontjes dans, geef de kroon door, kikker en de gouden bal en nog veel meer! Natuurlijk knutselen we ook een prachtige kroon die je mee naar huis mag nemen. Tot slot mag je je prinsessenvingertjes aflikken bij de Koninklijke pannenkoeken of frietjes. Ai Ai kapitein! Dit piratenfeest wordt spannend! Je mag verkleden, schminken, spannende piraten spellen doen zoals: piratenschrik, storm op zee, en de piraat met de houten poot.
Dinofeestje Het stoerste feestje voor jongens!
Of ga bijvoorbeeld voor een variant op ezeltje prik maar dan laat je de hoorn op de dino plakken. Bekijk de spelletjes in het thema Dino's.' Dino-eieren schilderen is een leuke activiteit met de kleine dino's.Je' kan ze achteraf als dino traktatie meegeven.

Contacteer ons