de tijd van toen jan theys
 
De Vlaamse kleinkunstbeweging na de Tweede Wereldoorlog. Een historisch overzicht. Door Peter Notte.
Maar veel van haar collega's' zagen een eind komen aan hun carrire of hielden een lange winterslaap om daarna een come-back te wagen of heropgevist te worden in programma's' als De tijd van toen radio 1 waar Jan Theys wekelijks grasduint in Vlaanderens muzikaal schlagerverleden.
WWW.MUZIEKARCHIEF.BE Discografie Jan Theys.
De liedjes van toen op Jan Theys presenteert 24 Liedjes uit de tijd van toen Nr. De tijd van toen op De tijd van toen 2011. De tijd van toen op Jan Theys presenteert Liedjes Van Toen Vol. Happy birthday lang zal ze leven op Sterrenparade 1970.
Jan Theys Presenteert: 24 Liedjes Uit De Tijd Van Toen Nr. 2 Te koop 2dehands.be.
Jan Theys Presenteert: 24 Liedjes Uit De Tijd Van Toen Nr. 2 Label: Telstar TDLP 25083 Format: 2 Vinyl, LP, Compilation CountryBelgium: Released1987: Genre: PopStyle: Chanson, Ballad, Schlager lp's' en kaft Vg Tracklist A1 Marc Dex Hier Klopt T Geluk Aan De Deur 337: A2 Rina Pia Er Speelt N Orgel In M'n' Straat 239: A3 Kleine Janneman Bonpapa 410: A4 Jetty Gitari De Zuidenwind Waait 259: A5 Bobbejaan Schoepen Ik Heb Eerbied Voor Jouw Grijze Haren 252: A6 Jan Theys Het Leven Is Een Hitparade.
Lied van het jaar van het dorp Het Virtuele Land Centrum Agrarische Geschiedenis.
// De tijd van toen" Het einde van het van het lied bevat een verwijzing naar een radioprogramma van Jan Theys waarin veel nostalgische liedjes gedraaid werden. De intro van de programma gingt als volgt: De" tijd van toen, herinneringen.
Wat is Influencer Marketing en hoe pas jij het toe?
Je lift mee op de invloed en het bereik van invloedrijke personen, die jouw merk of product onder de aandacht brengen bij hun publiek. Lees met rollende r" én een kermis-stem: De" juiste prrrrrijs met Jan Theys" Of nee toch maar niet krijg nu maar het beeld van Jan Thys uit je hoofd.
De Tijd van Toen de Muze van Meise.
Deze informatie is niet meer actueel! De Tijd van Toen. Met Jan Theys? Niets is minder waar. Het wordt een nostalgische wandeling doorheen de hits van vroeger, gebracht door vijf jonge muzikanten die gecharmeerd zijn door de muziek van lang vóór hun eigen geboorte.
Jan Theys Wikipedia.
Jan Theys Anderlecht, 3 oktober 1934 Vilvoorde, 1 november 1996 was een Vlaams cabaretier, tekstschrijver, radiomaker en televisiepresentator. Hij was 35 jaar lang een bekend gezicht in de wereld van de Vlaamse showbusiness. Hij schreef onder de pseudoniemen Yan Nick, J. Nick en Nick liedjesteksten voor of met andere artiesten, onder anderen met zijn zwager Bobbejaan Schoepen. Hij werkte voor radio, tv en ook in de reclame. Zo was hij 12 jaar lang de promotor van Dash. Hij presenteerde bij Radio Luxembourg gevestigd in Brussel. Hij begon aan zijn radioloopbaan als presentator van het Het Soldatenhalfuurtje en presenteerde vele jaren het radioprogramma" De tijd van toen."
bol.com De Tijd Van Toen, Various CD album Muziek.
Ik kijk al uit naar nr. Het is ook origineel om cadeau te doen. Vond je dit een nuttige review? 1 0 Ongepaste review? Combo Al Van Dam Jan Theys De Tijd Van Toen. Bobbejaan Schoepen Ik Sta Op Wacht.

Contacteer ons